Vores historie

En drøm der kom til virkelighed

Charlotte Kass nyder en god kop kaffe i cafeen, som rummer massere hygge

Åbningsdagen af Kaas&Co


Duften af friskmalet kaffe. En gammeldags gult polstret sofa. En tavle med kridt-bogstaverne: "Velkommen". Det er meget fristende at sætte sig ned i det hyggeligt indrettede lokale på Odelsgade 26, hvor 48- årige Charlotte Kaas netop har åbnet butikken Kaas & Co. Her kan man købe kaffe og te i små poser, lidt anderledes brugskunst - eller sætte sig ned og nyde en kop på stedet, måske som en tiltrængt pause under julehandlen.

I dag, lørdag, er der mange i butikken. For det er første åbningsdag, og familie, venner og bekendte strømmer til for at ønske Charlotte tillykke. Der er også en del nysgerrige Juelsminde-borgere, som gerne vil se byens nye butik.

Charlotte Kaas selv er glad for, at det er lykkedes at holde fast i planen om at åbne 1. december. Det er kun to måneder siden, hun tog beslutningen om at blive butiksejer, og hun har haft travlt.

Jeg har knoklet for at få det færdigt. Heldigvis har jeg fået rigtig meget hjælp fra venner og familie, og det er derfor, jeg kan slå dørene op i dag. Selvom jeg ikke er helt færdig endnu, smiler den nye butiksejer. Der har manglet et sted i Juelsminde, hvor man kan købe god kaffe eller sætte sig ned og drikke en kop - uden at skulle ned på havnen.

Charlotte Kaas - Kvinden bag konceptet


Kaas&Co er en kombineret butik og cafe, hvorfra der vil blive solgt kaffe og te i løsvægt. Man vil også kunne sætte sig og nyde dagens kage, en varm drik eller et glas portvin. Charlotte Kaas er ejeren bag den lille butik og café, som ligger i centrum af Juelsminde. Kaas&Co er en drøm, der blev til virkelighed for Charlotte. 

"Det er med til at gøre det spændende for mig. Det er en drivkraft. Jeg glæder mig så meget og ved godt, jeg måske vil komme til at fjolle lidt rundt i det til at starte med. Jeg vil begå fejl og lære af dem."

Ambitionen om at hjælpe andre mennesker har Charlotte Kaas taget med sig fra arbejdet på et opholdshjem til sin nye kaffe- og tebutik. Kaas & Co slog dørene op i Odelsgade lørdag.

Nyd en eftermiddag med en lækker omelet i Charlottes karrygule sofa
Alle årstider har sin charme ved den skønne cafe/butik Kaas&Co

Det er en styrke at leve med og ikke mod sine overgange. Noget vi moderne kvinder må huske igen og i nogle tilfælde helt lære på ny

Kontakt os

Følg os

Designet af Plico A/S All rights Reserved.