Pachamama kakao

Vitaliserende ceremoniel kakao til kvinder fra økologisk landbrug i Peru

Pachamama Kakao er 100% ren rå ceremoni kakao fra Peru.

Den er dyrket økologisk på små landbrug, hvor vi hos Sophia Puck sikrer 100% gennemsigtighed gennem hele processen fra kakaofrugt til kakaomasse.

Dit redskab til

  • NYDELSE, SELV-KÆRLIGHED OG QUEEN-TIME

  • BALANCE MELLEM DET MASKULINE OG FEMININE I DIG SÅ
    DU KAN OPLEVE BEDRE SUNDHED, MERE GLÆDE, RO, BALANCE OG OVERFLOD.

  • BEDRE KONTAKT MED DINE FØLELSER OG BEHOV. NAVIGER SIKKERT FREM I DIT LIV.
    SE HVORDAN DU LAVER DIN EGEN KAKAO CEREMONI

Info om Pachamama

Navnet Pachamama betyder Moder Jord på Quechua.

Pachamama er frugtbarhedsgudinde i Inkaernes oprindelige religion. Hun er den dag i dag fortsat en vigtig gudinde i Andesregionen. Pachamama er gudinde for frugtbarhed og kærlighed, men kan også forårsage jordskælv.

Præcis den visdom kommer Pachamama Kakao med til dig; altså potent næring og visdom fra Moder Jord, der minder dig om din frugtbarhed (evne til at skabe) og som giver dig mod til at være den kvinde du ønsker at være.

Hvad er fordelene ved at drikke Pachamama Kakao

Over 700 næringsstoffer, vitaminer og mineraler herunder et højt indhold af magnesium calcium og jern er at finde i denne vidunderlige drik.

Kakao er en frugt. Inden i den ligger kakaobønnerne omgivet af det lækreste friske frugtkød, der er sensuelt, vitaliserende og vanvittig lækkert.

Ceremoniel kakao åbner hjertet, øger fokus og har et højt indhold af antioxidanter.

Pachamama kakao indeholder blandt andet serotonin, tryptophan, tyrosin og phenylethylamin. Allesammen neurotransmittere, der virker positivt på hjernen og løfter humøret.

Den rå kakao er glutenfri, mælkefri, nøddefri, koffeinfri, kunstig-tilsætningsstof-fri

At kakaoen er rå betyder, at de rå kakaobønner er fermenteret ved en temperatur, der ikke overstiger 42 grader. De fermenterede bønner er tørrede i solen, hvilken adskiller den fra chokoladeproduktionen, hvor kakaoen ofte bliver ristet og brændt.

Opskrift på en vidunderlig kop

Pachamama Kakao er så ren og potent i sin form. Jeg elsker at drikke min kakao helt som den er, hvilket betyder, at jeg normalvis ikke tilsætter noget til den. Du kan uden problem tilføje lige præcis de krydderier du ønsker og bedst kan lide. Smag dig frem til din ynglings-kombi.

  • 2 dl plantemælk.

  • Jeg elsker havremælk, der kan skummes godt

  • 25-30 g Pachamama Kakao.

  • 1 spsk Panela eller andet sødestof

  • Du kan også bruge honning, kokossukker, Agavesirup eller lign.

  • ½-1 spsk kokosolie

  • Smelt det hele ved svag varme. Kakaoen må ikke koge.

    Når alt er smeltet til en homogen masse, blendes kakaoen i en blender til der kommer en lækker skum på toppen. Servér i din ynglingskop og NYD!

Klar besked

  • Da Pachamama Kakao kom til mig, var der ingen tvivl i beskeden. Hun kom til mig som en vigtig plantemedicin, der vil hjælpe kvinder til stærkere helbred og sundhed. På alle planer.

    Endnu vigtigere ville hun hjælpe med at give kvinder et centrum. En balance, hvorfra de kan gå ud i verden og være Queens (eller hvad ord du nu betegner dig selv med) - for det har verden brug for.

Hvad gør pachamama Kakao speciel

  • Pachamama Kakao består af 100% criollo kakao. Dette er den oprindelige kakaobønne sort, som er dateret tilbage til Mayaerne for mere end 3000 år siden.

  • Hele kakaobønnen er brugt til hvert Pachamama Kakao batch. Det gør, at alt energi og høje vibration er bevaret. Det giver også et stort næringsindhold, fordi kakaobønnen bibeholder alle sine vitaminer og mineraler. Det er ikke at forveksle med “raw kakaopulver”

  • Min intention med Pachamama Kakao. Hvert batch kommer med sin helt egen vibration, gave og budskab. Det ærer jeg ved at velsigne kakaoen og sende du ud til dig i high vibe og integritet.

En personlig note fra mig

Lige siden, jeg var helt lille har jeg ønsket mig en mand fra Peru og jeg ville bo der.

Jeg har også ønsket mig at være Juliette Binoche i filmen Chocolate, fordi hun i den rolle er sådan et vidunderligt billede på kvindevisdom i alle dets facetter.

Manden har jeg fundet, visdommen bliver jeg trænet i og det land jeg elsker så højt er nu en del af min familie og mit liv. Dette har givet mig mulighed for at være helt tæt på processen med ceremoniel kakao og give dig 100% gennemsigtighed og autencitet.

Juliette Binoche bliver jeg aldrig, men jeg er Sophia og jeg værdsætter, at jeg med Pachamama Kakao kan stå i mit centrum og tillade nydelse, velvære, opløftet humør og så meget mere at være dét jeg bidrager med til kvinder.

Et bæredygtigt produkt uden unødvendige mellemled

Det produkt du kan køber hos Sophia Puck er 100% ren, rå criollo kakao dyrket på små økologiske jordbrug i Peru. Criollo betyder “oprindelig” og er den oprindelige kakaosort fra Peru, der ikke er splejset eller lagt sammen til nye sorter.

Den er lavet af cirka 90 farmere og deres familier, der arbejder hårdt og med stor kendskab og respekt for naturen og for kakaoplanten. Det er vigtigt, at vi er med til at støtte landbrug, der også passer på naturen, hvor kakaoen bliver dyrket.

Farmerne dyrker jorden efter tradition fra deres inka-forfædre. De benytter mixede marker, hvilket betyder, at jorden ikke kun bliver dyrket med kakaoplanter, men også gror sammen med bananpalmer, kaffebuske og andre superfoods. Dette giver mere arbejde, men dette har farmerne taget som konsekvens for at beskytte den store bio-diversitet, som landet besidder.

Når du vælger at købe din ceremoni kakao hos Sophia Puck, vælger du samtidig et produkt, hvor der er 100% gennemsigtighed fra kakaofrugt til den Pachamama Kakao du sidder med i hænderne. Der er dermed det minimum af led, mellem dig som forbruger og der, hvor vores produkt bliver skabt.

I Peru er der utallige projekter, der har til hensigt at hjælpe farmere med at få deres produkter solgt til en god pris. Disse projekter er lykkedes godt og samarbejdet mellem bønder og ingenører skaber bedre forhold for moder jord og farmerne.

Hvordan bliver Pachamama Kakao produceret?

Ceremoni kakao fremstiller ved manuel håndkraft og er en yderst avanceret proces, der kræver nærvær.

Det er min store fornøjelse, at jeg har set alle led i produktionen og vil dele den med dig her

  • 1. Kakaofrugten samles ind når den er moden og klar til at blive høstet.

  • 2. Kakaofrugten åbnes og den sødeste duft møder din næse. Alle bønnerne og deres frugtkød tages ud af skallerne og kommes ned i store spande

  • 3. De friske kakaobønnerne kommes ned i store kar. Det er her fermenteringsprocessen starter. Der tilsættes ikke noget til denne proces. Der røres grundigt og ofte i karrene og holdes skarpt øje med hele processen så ikke temperaturen overstiger 42 grader.
    Dette tager 4-7 dage.

  • 4. Når den helt rette temperatur og fermentering er nået tages kakaobønnerne op af karrene og lægges ud på store duge til tørring i solen.

  • 5. De tørrede bønner koldpresses således kakaosmør og den rene kakao bliver skilt ad.

  • 6. Herefter samles den rene kakao, der ny kaldes kakaolikør, i blokke som vi hos Sophia Puck, skærer til dig, med stor respekt, i lækre stykker, perfekt til en kop kakao.

Kakaofrugt inden høst

Kakaofrugt smages

Kakao høst

Fermentering

Tørring

Færdige kakaomasse

Det er en styrke at leve med og ikke mod sine overgange. Noget vi moderne kvinder må huske igen og i nogle tilfælde helt lære på ny

Kontakt os

Følg os

Designet af Plico A/S All rights Reserved.