Det er mit ønske

..at gøre ting, der hurtigt kan blive fluffy og med store ord helt low key, hverdags-praktisk og håndgribeligt for dig, der er kvinde. Kender du ikke det med, at du hører ord eller ser kvinder gøre noget bestemt, der hurtigt stritter i ørene på dig eller får dig til at føle dig udenfor, men du faktisk inderst inde, er lidt nysgerrig på, hvad det hele handler om?

Sammen kan vi skabe

..en bevægelse af kvinder, der på hver sin måde, lever med visdom og hvor vi forsat kan være i fællesskab sammen. Visdom er her ikke ment som at vide noget bestemt eller være særligt uddannet. Visdom er i denne her kontekst ment som et udtryk for, at du som kvinde husker, at du er powerfuld og at du er værdig til at stå i den power, på den måde, som er rigtig for dig. 

Min invitation er,

..at du begynder at mærke, hvad der føles godt og giver dig selv små huller, hvor du fylder dig selv op. Jo mere du mærker din krop, tillader nydelse og skønhed, kommer i fællesskaber der nærer dig og har værktøjer til at håndtere enhver situation – jo mere powerfuld er du fordi du da bliver Queen i dit liv. 

Og det er der brug for! At kvinder sænker skuldrene og slipper ideen om at være perfekte, men omfavner den indre Queen, der bor i alle kvinder og som er helt perfekt uperfekt.

A letter from me to you….

Den første i hver måned modtager du et Queen Letter fra mig. 

Forestil dig et brev, som dengang vi sendte fysiske breve, fyldt med “you got it”-vibes, så du kan navigere i din kvindevisdom og valg den kommende måned. 

En slags oversigt, der gør det helt down to earth for dig at være en moderne, travl kvinde, men samtidig Queen-powerfuld-connected-agtig. 

Praktisk. Håndgribeligt. Moderne. Ikke så meget halløj. 

Du vil modtage 

  • En hilsen fra mig
  • inspiration og info til den pågældende måned, der måske kan have betydning for din rejse i livet som powerfuld kvinde 
  • en oversigt over månens faser med datoer og energier til fuldmåne og nymåne
  • invitation til en stund som du kan holde med dig selv, på den måde, der er rigtig for dig. 

Du kan gøre det så stort eller småt som du vil. Min intention er at give dig en håndterbar vejviser, hvorfra du kan skabe nydelsesfuld Queen-time og kontakt til din kvindevisdom, så dit personlige lederskab bliver stærkt og du lever med en følelse af at høre til.

Del din mail her og du er med

Det er en styrke at leve med og ikke mod sine overgange. Noget vi moderne kvinder må huske igen og i nogle tilfælde helt lære på ny

Kontakt os

Følg os

Designet af Plico A/S All rights Reserved.