Vi der gir liv – Fejrings-festival for gravide
14. marts 2020 kl 10 – 15

Vi der gir´ liv er en fejrings-fest for dig, der er gravid og giver liv.
En dag med fuld fokus på, at du bliver fyldt op, æret og næret, fordi du bærer et barn og har sagt ja til alt, hvad det indebærer.


Det er så vildt – på mange måder – at skulle være mor. Ofte kommer rigtig meget til at handle om fødslen og barnet og ikke ret meget til at handle om den Kvinde, der er i gang med at blive mor og alt det, der følger med af glæder, sorger og forandringer.

Vi der gir´liv er det rum, hvor du som gravid kan

 • blive inspireret og få information om alt i din graviditet, fødsel og barselstid
 • blive fyldt op på alle planer
 • lade alle tanker og bekymringer ligge for en stund og bare være i fællesskab med andre gravide kvinder
 • tillade dig selv at være i centrum og lade den oplevelse marinere alle dine celler
 • dele og udveksle med kvinder i samme overgang i livet som dig

Jeg har skabt denne her dag, fordi jeg ønsker at udfylde det tomrum talemåden “graviditet er ikke en sygdom” efterlader sig.

Graviditet er ikke en sygdom, men det er saftsuseme stort og det skal både anerkendes og æres, for du som kvinde, der bærer liv har sagt ja til at ændre form, på alle planer og det skal ses, fejres, anerkendes, holdes og æres.

For selvom ingen andre kan gå denne her vej ind i moderskab for dig, betyder det ikke, at du skal gå den alene. Måske har du gjort det indtil nu, men med denne her dag ønsker jeg, at give dig en varm omfavnelse af lys, kærlighed og støtte på din rejse.

Det kan du se frem til

Rebozomassage – balanceret bækken og mere energi
Zoneterapi og gode punkter du selv kan trykke på
Information og viden – Kend dine rettigheder og muligheder
Håndmassage og kærlighed til dine skuldre
Lounge, delings-hjørne og stærkt fællesskab
Mavemaling
Lav din egen føde-mala, lykke-amulet eller drømmefanger
Kakao ceremoni og fejring
 • – Tess

  “Vi der gi’r liv fejrings-festival var en fantastisk, varm og omfavnende oplevelse som virkelig åbnede mine øjne for alle de ting vi deler som gravide, og samtidig et rum hvor der blev skabt plads til alle vores forskelligheder. Jeg følte mig tryg og holdt gennem hele dagen og har siden denne dag oplevet at jeg står stærkere i hvem jeg er som gravid, kommende mor og kvinde. “

 • – Kristina

  For nylig stod jeg til fødselsforberedelse på sygehuset, hvor jeg blev overvældet af den snak og energi, der var omkring fødsler. Det fokus der var på protokoller, retningslinjer og nærmest sygdomslære gjorde mig ked af det og fik mig ud af kurs. Så med “vi der gir liv -fejringsfestivalen”, Sophias ord og alle de dejlige kvinder fra dagen i baghovedet, turde jeg stå ved det jeg mærkede og stole på, at jeg som kvinde ved hvad, der er rigtig for mig. Det har givet mig en grundlæggende tillid til mig selv og min egen kvindevisdom og en ro i, at der er andre, der støtter mig i den følelse.”

 • – Signe

  Fejringsfestivalen er en af de bedste ting jeg har gjort i min graviditet. Jeg nød det så meget, at jeg havde lyst til at gøre det hver uge. For åh, en fantastisk følelse bare at blive holdt, støttet og set af andre kvinder der ære den transformerende proces som graviditet er. Det var en fantastisk dag, med så meget kærlighed, fællesskab og omsorg. Jeg følte mig oprigtigt som en del af noget større, og jeg tog derfra med en følelse af stor glæde og kontakt til min indre kraft

 • – Christine

  “I løbet af dagen kom jeg i kontakt med mig selv (og min babyspire) igen, og jeg kørte derfra med overvældende mange indtryk, nye, klare indsigter og en følelse af total eufori. Jeg nåede langt fra at tale med alle. Men de historier, jeg hørte, var så ærlige, smukke og sårbare, og jeg synes, det var så modigt af hver og én at komme (og autentisk være) til dette arrangement. “

  Program

  Velkomst ved indgangen
  Du får overrakt en speciel gave, der vil styrke dig i din fødsel og minde dig om, hvem du er, at du godt kan og du aldrig er alene. Det er også her du modtager din goodie-bag.

  Fælles velkomst i cirkel + Oplæg fra Sophia
  “Kvindevisdom og din power i overgangen fra kvinde til kvinde OG mor”

  Bliv fyldt op
  Forkæl dig selv i alle de vidunderlige, sanselige lækkerier for både krop, sind og sjæl som fejrings-festivalen byder på (Se længere oppe) Det bliver så mega fantastisk og en oplevelse ikke mange kvinder får.

  Fællesafslutning med Kakao Ceremoni, Blessing og Surprise
  Cirklen lukkes. Alle kvinder der har deltaget har knyttet et særligt bånd og vil være set, hørt og holdt gennem fødslen og ind i moderskabet.

  Du får din helt egen Goodie-bag

  Alle deltagere i gravid-fejrings-festivalen får en håndsyet mulepose med Vi der gir liv tryk. Den er super handy og mega god at bruge som pusletaske eller net, når du har født. Tasken er syet af min søster og jeg med intentionen om, at du altid må huske, hvem du er og hvor powerfuld du er.

  I din goodie-bag vil der være nærende overraskelser fra vores dejlige samarbejdspartnere.

  Praktisk

  Danmarks (endnu) eneste og mest magiske fejrings-festival for gravide foregår d 14. marts 2020, kl. 11 – 16.

  Dørene åbner kl 10.30 og vi går i gang kl 11.

  Adressen er; Energy & Flow Academy, Lumbyvej 13A, 5000 Odense C og der er FRI PARKERING. Allesammen tæt på – du skal ikke gå langt.

  Der bliver i løbet af dagen serveret en sandwich og der er snacks, drikkelse, kaffe og te hele dagen. Din investering i resten af din graviditet og langt ind i dit moderskab er 410,- inkl ved tilmelding inden d. 1. marts

  Herefter stiger prisen til 779,-

  Du kan betale i to rater med 30 dages mellemrum.

  Det er en styrke at leve med og ikke mod sine overgange. Noget vi moderne kvinder må huske igen og i nogle tilfælde helt lære på ny

  Kontakt os

  Følg os

  Designet af Plico A/S All rights Reserved.