Akupunktur som modning til fødsel

Akupunktur har du måske prøvet i en anden sammenhæng, hvor du havde brug for at genoprette en balance i din krop. Det er nemlig præcis dét akupunktur handler om; genoprettelse af balance i kroppen via stimulering af specifikke energipunkter. 
Derfor kan de tynde nåle også bruges som led i modning af din krop til fødsel. 
 

Akupunktur givet med ønske om at modne til fødsel går ind og støtter energien i din livmoder og blødgør din livmoderhals, så din livmodermund lettere kan åbne sig. 
Ved kontinuerlige behandlinger er det på denne måde, allerede flere skridt foran, når du får veer og din fødsel for alvor går i gang.  

Mere en bare akupunktur

Sammen med akupunkturen bruger jeg akupressur, zoneterapi og æteriske olier således du og din krop virkelig bliver støttet og holdt og styrket. Æteriske olier gennemtrænger blod-hjerne-barrieren, hvorfor deres virkning kan mærkes med det samme. I samarbejde med Terapeut og Behandler Jette Holm har jeg skabt en række olier, der specifikt har til formål, at støtte gravide og kommende fødende kvinder.

Ovenstående behandlinger og muligheder er ikke en igangsættelse af fødsel. Du kan se denne behandling som et gentagende kærligt kram og en investering i din fødselsoplevelse noget tid før, den går i gang.

 

Akupunktur som modning til fødsel nedsætter markant risikoen for medicinsk igangsættelse samt indgreb under fødsel. Ligeledes vil du også opleve mere energi og overskud efter din fødsel.

Det anbefales, at du starter fra uge 38+0, 2 gange om ugen. 
 

Kvindevisdom

Sophia Puck ⋅ Jordemoder Sophia