Din baby ligger med numsen ned af –
2 ting skal du vide

Du går ud fra samtalen.
Din baby ligger med numsen ned af.
I hånden har du et stykke papir, hvor der står nogle ord om en sædefødsel –  for det hedder det når man føder en baby med bagdelen først.

Ord som kejsersnit. Fødselsklip og måske en dag iltmangel er blevet sagt højt.

Du skal vide to ting

Jeg bliver så sindsygt rørt i mit hjerte, når kvinder ringer til mig, frustrerede og rådvilde.

Drømmen om den vaginale fødsel er i farer. For beskeden om at baby ligger med hovedet opad, har fejet alt fokus fra drømmefødslen væk. Skal jeg føde ved kejsersnit eller hvad skal jeg?

Start med at se denne video – jeg træk vejret, helt ned i maven 

Babys numse er din ledetråd

Som jeg siger i videoen så er den måde din baby placerer sig i din livmoder din ledetråd for, hvor balanceret din livmoder og muskulatur i dit bækken er.

Se det ikke som en fejl eller en katastrofe. Det er præcis din mulighed for at forbinde dig endnu mere med dit barn OG blive balanceret i dit bækken til fødsel.

Netop balance er kodeordet.
Din baby placerer sig altid som det er mest optimalt. Nå din baby synes det er mest behageligt at have numsen opad, er det fordi, der er spændinger i din livmoder eller på anden måde er ubalance i dit bækken, som så viser sig ved, den måde din baby ligger sig på i din livmoder.

Der er altid en vej.

Jo mere bevidst du er om, hvordan din livmoder føles og hvordan din baby er placeret i maven – jo bedre er du forberedt til din fødsel.

Hvis du mærker, at der er spændinger, sidestik, “noget der føles mærkeligt” eller din baby har en anden stilling end hovedstilling, da er rebozomassage helt fantastisk et redskab til at skabe balance i din muskulatur.

Jeg arbejder med rebozomassage og akupressur på en gang.
Derudover får du gode øvelser, jeg anbefaler du laver hver dag indtil din fødsel for at opretholde den gode balance.

Du vil føle dig dybt afslappet og samtidig bliver din krop effektivt støttet til at genoprette sin muskulærebalance i dit bækken og i din livmoder.
Du kan læse mere om dine mulighed lige her

I kan bruge rebozo som teamwork

Det helt enormt dejlige ved rebozomassage er, at din mand kan lære det, let og uden den store videnskab.

Når han ved, at han kan give dig rebozomassage vil i få en dejlig ting at gøre sammen, som i begge to er en del af, for at du får den fødsel du ønsker

du giver din mand mulighed for at passe på dig og hjælpe dig.Der er ikke noget mænd elsker mere, en følelsen af, at de kan passe på deres kvinde og gøre noget

Jordemoder-kærlighed

Jordemoder Sophie