Dit feminine kraftcenter

Så er det blevet torsdag og tid til endnu en video fra Livmoder-TalkTV.
Jeg brænder for, at du skal kende, ærer og eje din kvindevisdom. Personligt har jeg oplevet, at det har været kilden til, at jeg har kunne skabe det liv jeg ønsker – og på de områder, hvor jeg forsat ønsker at skabe “noget nyt” ved jeg hvordan jeg skal gå frem.

Det feminine i dig

Hvad er dit feminine kraftcenter og hvor sidder det?
Hvis du for eksempel har menstruationsproblemer, nedsat eller ingen sexlyst. Ved du ikke, hvordan du skal få mere lyst eller tør du ikke give udtryk for dine lyster og fantasier. Har du sygdomme i dit underliv? Fertilitetsproblemer? Oplever du elevatorvægt eller har du svært ved at få 100% styr på din økonomi? Så er denne video noget for dig.

Dit feminine kraftcenter kaldes også dit Harachakra – og gæt en gang… det styrerne organ i det energifelt er …. DIN LIVMODER ♥

Se videoen her:
(Jeg skal på forhånd beklage at jeg (igen) har fået sat mig så lyset falder helt ustyrlig uheldigt i mit ansigt. Jeg arbejde med den kompetance.) 

 

Livmodertalk-TV er min måde, at dele visdom med dig på, der er så indbygget i alle kvinder, men som så mange af os har glemt.

Jeg ønsker mine ord giver genklang hos sig og at du kan bruge dem – således du kan skinne ud og rundt med din unikke kvindevisdom.
Hver torsdag kl 20 kommer der en ny video.

Del, Like og smid din kommentar.
Kan du genkende dig selv i det jeg deler i dag, vil jeg så gerne hører fra dig.
Det er når vi deler vi støtter hinanden allermest og kun på den måde kan vi også give plads til at vi kan udvikle os frem mod det vi ønsker.

 

Jordemoder Sophie