fbpx
"Det er i de kvindelige overgange, at vi finder vores kraft, styrke og visdom"

Handelspolitik og -betingelser

Alle sessioner, forløb, uddannelser, workshops, jordemoderydelser og online medlemskaber er skabt og bliver leveret af:

Sophia Puck
CVR.: 36 38 15 82 

Alle priser er i danske kroner med moms, hvis ikke andre regler er gældende. Dette gælder blandt andet for jordemoderydelser. Disse er ikke momspligtige og priserne fremgår derfor uden moms. 

Du kan betale med

Visa, Mastercard og Maestro

Betalingbetingelser vedrørende køb af uddannelse, forløb og workshops

Du har 14 dages fortrydelsesret ved køb af uddannelse, forløb og/eller workshop. 
De 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag, hvor du tilmelder dig uddannelse eller køber dit forløb /din workshop og modtager din ordrebekræftelse/e-mail med bekræftelse.

Betalingsbetingelser vedrørende køb af 1:1 session i min klinik eller online

Penge refunderes ved afbud senest 24 timer før aftalt session. Derefter refunderes betalingen ikke.

Betalingsbetingelser vedrørende køb af online produkter og online medlemsklub

Hver opmærksom på, at du ikke har nogen fortrydelsesret ved køb af online digitale produkter, hvor materialet leveres lige efter du har foretaget dit køb. Dette gælder også online Medlemsskab. 
Derfor skal du være sikker på dit køb, inden du går videre til betaling. 

Fortrydelsesret ved fysiske produkter

Du har 14 dages fortrydelsesret, såfremt produktet forsat er plomberet og den originale emballage forsat er intakt og i væsentlig samme stand, som da du modtog den. De 14 dages fortrydelsesret gælder fra den dag, hvor du har modtaget pakken. Du betaler selv fragten for returneringen, med mindre andet er aftalt.
Ønsker du at returnere en vare, bedes du tages kontakt via mail til frida@sophiapuck.dk

Fragt og levering af fysiske produkter

Vi sender varer ud samlet 1-2 gange om ugen. De bliver pakket med kærlighed af min engel Frida og sendes med bedste forsendelsesmulighed i følge pakkelabels.dk 
Bemærk, at fragt- og leveringsomkostninger tilvælges til købet, hvis du ønsker din pakke sendt og leveret og er i udgangspunktet ikke inkluderet i prisen. 

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret på uddannelse, forløb eller foredrag?

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give meddelelse om, at du ønsker at fortryde din bestilling af en tjenesteydelse hos Sophia Puck. Det er nødvendigt at dit ønske om fortrydelse er kommet til vores mailbox inden 14 dage, ellers kan returretten ikke benyttes. 

Dit ønske om brug af din 14 dages fortrydelsesret, skal gives skriftligt på mail kontakt@sophiapuck.dk.
I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Efter køb

Efter køb af alle ydelser hos Sophia Puck modtager du en bekræftelsesmail. 
Tilknyttet denne mail modtager du også faktura som bevis på dit køb. 
Det er dit ansvar, at du opgiver korrekt email og navn i forbindelse med dit køb. Modtager du ikke email i din indbakke og du har tjekket dit spamfilter, da skriver du til kontakt@sophiapuck.dk

Ønsker du at klage?

Hvis det uheldige sker, at du ønsker at klage over en service eller et produkt købt hos Sophia Puck – og det ikke lykkedes at vi finder en løsning via mail kontakt@sophiapuck.dk kan du indgive din klage til Forbrugerklagenævnet. Dette kræver, at din klage opfylder gældende betingelser i forhold til den pågældende klage. 

Privat politik

Når du handler hos os, skal du opgive dit navn og din email. Køber du fysiske produkter eller tilmelder dig en uddanelse skal du oplyse din adresse og til telefonnummer også.
Vi bruger udelukkende dine oplysninger til at sende dig din købskvittering samt evt. mail i forbindelse med dit købte produkt.
Har du købt en fysisk vare eller tilmeldt dig en uddannelse ved Sophia Puck, bruger vi desuden dine oplysninger til at sende dine varer til dig.
Vi videregiver eller deler aldrig dine personlige oplysninger med andre.

Når du har købt et produkt hos os, gemmer systemet automatisk dit navn og din mail (og evt. din adresse, hvis du har købt et fysisk produkt). Dette er et krav af regnskabsmæssige årsager i henhold til bogføringsloven.

Har du købt eller booket en 1:1 jordemodersession eller -forløb er jeg forpligtet til at journalføre vores forløb sammen jf loven om “Vejledning om jordemødres virksomhedsområde,
journalføringspligt, indberetningspligt mv.” Disse journalføringer og registreringer er alene til eget brug og bliver ikke givet videre til tredjepart. 

Sprog

Disse handelsbetingelser er udfærdiget på dansk.
Sophia vælger dog frit, hvorvidt al anden kommunikation (både mundtlig og skriftlig), herunder undervisningsmateriale og -sprog, skal være på dansk, engelsk eller spansk.

Disclaimer

Undervisning og den viden, som formidles, uden om min jordemoderfaglige baggrund, fra uddannelser og kurser, personlige betragtninger og erfaringer, skal betragtes som visdom, der deles til inspiration og selv praksis, uden nogen form for garanti.