Hvordan starter min fødsel?

Den uvished, en forestående fødsel kan bringe med sig, kan være svær at håndtere. Ikke mindst fordi vi på en eller anden måde i hjernen er kodet til, at vi gerne vil have sikkerhed, orden og “styr på”, hvordan det hele starter og hvordan det hele går.

Din krop og dig er magiske samarbejdspartnere

Hvad sætter min fødsel i gang?
Hvorfor virker det, der virker for de andre, ikke på mig?

FORDI DU ER UNIK!

Dig og din krop er magiske samarbejdspartnere. Jo mere du kan lytte til den, respektere den og være med den, jo mere vil den hjælpe dig, støtte dig og give nydelse og velvære.

Find tryghed i at give slip

I sidste ende handler det om at finde en tryghed ved at give slip. At åbne op ind til det inderste kraftcenter – livmoderen – for det er det, hun repræsenterer, din livmoder altså.

SKAL JEG SÅ BARE SIDE I SKRÆDDERSTILLING OG SLAPPE AF?

Nææh, måske skal du hoppe og danse vildt, være sensuel og lækker i frækt undertøj og give den fuld gas på den nydelseskonto.

Måske skal du finde de tykke sokker frem, uldtæppet, gode bøger, dejlige teer og stearinlys?

Måske skal du være meget i naturen. Mærke sneen, den friske kolde luft, solen (når den skinner) og gå lange ture?

Måske du skal lave mad? Samle familien til et ekstraordinært måltid, hvor  takker for livet, som det har været indtil nu, fordi det der nærer dig er familien, at samle folk og bruge din kreativitet på at lave mad?

En helt anden ting kunne også være at du skal arbejde med din passion. Skrive spændende opslag, udvikle på nye ideer og sparre med spændende mennesker fordi du bare ikke kan lade være.

Du får besked om, hvad du skal når det starter

Når du gør det du skal, det der giver dig næring, fordrer din kreativitet og din livslyst – så får din livmoder energi. Det i sig selv er enormt modnende til fødsel og er en rigtig god start for den fødsel du ønsker dig.


Jordemoder Sophie