fbpx

Jordemoder for dig

Jeg arbejder som privat holistisk jordemoder.  

Jeg er til rådighed for kvinder i din overgang. 
Jeg er til rådighed for dig som gravid, fødende, og kvinde i moderskab. 
Fordi denne her overgang, altså den, hvor en kvinde bliver mor er så vild, oplever jeg, at der er brug for det jeg kan, længe efter at graviditet og fødsel er afsluttet. 
Og du skal vide, at jeg også er til rådighed for dig, der er kvinde og som søger samling, mening og centrum. 
Måske du har født for mange år siden, men føler noget forsat ikke er helt som det var. 

Det er i de kvindelige overgange vi henter vores saft, kraft og visdom. 

Sagen er den, at denne sandhed forsat ikke er accepteret, hvorfor kvinder i mange generationer tilbage går med et energisystem, et hormonsystem og en krop, der faktisk aldrig rigtig har fået mulighed for at komme i balance efter fødsel og graviditet. Det trækker tråde til de mest gænge udfordringer kvinder stå overfor i dag nemlig; stofskifte-problemer, angst/depression, store udsving i forbindelse med menopause, skilsmisse mm. 

Så, er du klar til at tage din power til dig og åbne op for din kvindevisdom? 

Det betyder et liv, hvor du står stærkt i dit centrum for nydelsesfulde overgange og skaber grundlag for at kunne være i livet med glæde, frihed og overskud. 

 

Jeg støtter kvinder i/med

◊ graviditet

◊ fødsel

◊ den første tid efter fødsel

◊ sparring hvis du har brug for en second opinion eller samtale omkring dine mulighed

◊ med amning 

◊ menstruation og balancering og forståelse af den

◊ fertilitet

◊ at stå i centrum og omfavne kvindevisdommen.

◊ tidligere traumatiske fødselsoplevelser (uanset, hvor mange år det er siden) 

Hvordan ser en session ud med mig? 

Jeg har ikke nogen bestemt køreplan, men bruger et mix af alt den viden og visdom jeg har. 
Dette tager et holistisk udgangspunkt i min viden om kvindekroppen, med dig i centrum og du vil kunne opleve samtale,  rebozomassage, en rebozolukning, akupunktur, akupressur, healing, at jeg bruger min tromme og andet energi-arbejde. 

Alt afhængig af, hvad du kommer med, tager vi selvfølgelig udgangpunkt i det. 
Det kan derfor være helt konkret eller et simpelt ønske om at får det bedre. 

Ønsker du mig som jordemoder i graviditet eller til fødsel? 

Skriv til mig på mail og vi vil tale nærmere og eventuelt aftale et uforpligtende informationsmøde. 

 

Har du tidligere traumatisk fødsel? 

Var din fødsel ikke helt som du havde forventet? Er der noget, der forsat sidder og som du bare ikke kan få ud af kroppen eller hovedet? 
Det er sindsygt vigtigt, at få talt de ting igennem og endnu vigtigere, få dem healet i kroppen også. På den måde giver du plads til et godt udgangspunkt for en eventuelt ny fødsel eller du sikre, at det traume i din krop ikke viser sig flere år efter som sygdom. 
Skriv til mig på mail og se om jeg er den rigtige til at hjælpe dig

Du kan også booke en tid

Jeg har klinik i mit hjem i Odense. 
Jeg har tider hver torsdag og du kan booke direkte via bookingsystem nedenfor. 
Ved akut behov for hjælp er jeg på telefon 26 80 27 27