Luk-op og luk-i muskler til fødsel? Kroppens mest fantastiske egenskab

Livmoder-TalkTV er det sted jeg deler viden om kvindekroppens mest fantatiske organ – Livmoderen.

I virkeligheden er det ikke livmoderen det handler om, men dig.
For lige så vildt fantastisk din livmoder er, præcis de samme, magiske, transformerende egenskaber har du.

For mig har det, at se mit liv ud fra min livmoder være en rejse hjem til mig selv. I mit arbejde som jordemoder er det altid der, jeg møder de kvinder jeg arbejder med, og den tro, den tillid og den “waouw”-følelse ønsker jeg at disse små videoer skal give dig også.

Luk op og luk i – kroppens vigtigste funktion… egentlig

Jeg har før lavet et billede og en metafor for livmoderen som en musling.
Det taler jeg videre om i denne uge. Jeg deler 3 ultra vigtige egenskaber ved din livmoders luk-op og luk-i funktion. De tre egenskaber, vil med det samme give dig mere energi og en følelse af stolthed, mod og power i hele kroppen.

Jeg vil blive så glad hvis du vil dele dine tanker med mig.
Når kvinder står sammen og støtter hinanden i, hvor seje vi er når det handler om graviditet, fødsel og moderskab – så tror jeg på, at de dage der er grå og hvor vi har tårer i øjnene, bliver lidt lettere at komme igennem.


Jordemoder Sophie