Mama-besøg

Besøg hos dig før og efter din graviditet.
Alt det du ved (og ikke) ved du har brug for som gravid og nybagt mor

Tag radikalt lederskab for din rejse i gravidtet og/eller moderskab. At blive mor er din krop skabt til, men som mennesker er du udstyret med en hjerne, der af og til kan gøre det hele lidt mere kompliceret. At sige ja til at blive holdt, samt at få støtte og vejledning i dit livs vigtigste og største overgang er en investering, du vil have udbytte af resten af dit liv.
Det er kendt, at kvinder, der føler sig set, hørt og holdt føder lettere, har lettere ved amning og oplever hurtigere restitution psykisk og fysisk efter fødslen. 

Hvordan foregår et Mama-besøg?

Et Mama-besøg varer cirka 2 timer. 
(Det er muligt kortere eller længere besøg, det aftaler du med den Holistisk Fødselshjælper der kommer ud til dig) 

Hvert besøg tager udgangspunkt i dig som kvinde og mor og hvad du har behov for. 
Se listen nedenfor, for at få en ide om, hvad du kan få støtte, hjælpe og vejledning til. 
Et besøg kan altså alene være samtale. Det kan også være mere praktisk anlagt, hvor du modtager en behandling eller en kombination af flere ting. 

Besøgene tilbydes med intention om, at du, din krop, din energi og din baby og familie skal få den bedste start. Der er mange forskellige holdninger til, hvad “en god start” er.
Vi hos Jordemoder Sophia mener, at det i høj grad handler om, at du som mor og kvinde får mulighed for at overgive dig til den proces du er i. Får nærende mad, føler dig holdt, hørt og set, får oliemassager og masser af varme og ikke mindst tid til blot at være med din baby/din graviditet. Derfor tilbydes også hjælp med og let oprydning.

Et besøg vil altid inkludere

 
at blive set, hørt og holdt 

en snak om, hvordan det går og hvad du har brug for støtte og hjælp til 
Kort sagt: Hvordan du har det? og 100% udgangspunkt i dig. 

vejledning i forhold til, hvordan du styrker dig selv bedst fysisk, psykisk og emotionelt, set ud fra, hvor du er efter din fødsel. 

Et besøg kan inkludere en eller flere af følgende


vejledning omkring god mad at spise når man lige er blevet mor
+ hjælp til organisering af dette

hjælp til kommunikation mellem dig og din partner (og familie)

let oprydning

snak om fødsel og landing af alle indtryk
 
hjælp og vejledning til amning

mother Blessing eller anden ceremoni der markerer din overgang

rebozomassage i graviditet

snak om og forberedelse til fødsel på præcis den måde du har brug for
 
oliemassage eller varmt bad med æteriske olier og gode cremer (efter fødsel)
 
yoni-steam eller urte-sidde-bad (efter fødsel) 
 
rebozolukning 

snak om trivsel, tanker, følelser og alt der ind i mellem 

støtte til at være mor med ny baby og eventuelt flere søskende

Bliv villig til at modtage

Vælg din Holistiske Fødselshjælper

Aftal dag og tidspunkt

Modtag uendelig støtte og fejr dig

Hvem kommer på besøg? 

Alle kvinder, der tilbyder Mama-besøg er uddannede Holistiske Fødselshjælpere ved Jordemoder Sophia. Det er også muligt at booke besøg og forløb med Jordemoder Sophia. 

Det giver dig en vished om, at den kvinde, der kommer hjem til dig, har en bred viden, visdom og erfaring omkring kvinder, graviditet, fødsel og moderskab. 

Det giver dig også en sikkerhed om, at du bliver set, hørt og favnet med udgangspunkt i din unikke situation. Alle Kvinder, der tilbyder Mama-besøg er yderst indfølende, erfarne og empatiske.

Alle kvinder, der tilbyder Mama-besøg er uddannede til at være med kvinder i overgange, specielt graviditet og efter fødsel. Ikke blot for at sikre at amningen fungerer efter fødsel. Nej, de sikrer, på alle områder at både du, din baby OG din familie trives før den lille ankommer og vil lande på den mest optimale måde for jer, efter din fødsel.

Alle Holistiske Fødselshjælpere ved Jordemoder Sophia er desuden vejledt og trænet i Rebozomassage og rebozolukning. En utrolig fordel for dig. 

Holistiske Fødselshjælpere 
til Mama-besøg

Sophia

Odense - Danmark

Jeg er uddannet jordemoder og har en mission: en mission der handler om, at kvinder igen vil føle sig styrket, set, hørte og holdte i graviditet, fødsel og moderskab – og alle andre kvindelige overgange for den sags skyld. 
Jeg har stifte Mama-besøg fordi jeg ønsker at bidrage til kvalificeret og nærværende støtte og vejledning til kvinder i graviditet og moderskab. I min optik er den periode, den vigtigste periode i en kvindes liv. Jeg tror på den lægger grundlag for hele resten af kvindelivet og derfor ser jeg det som en yderst vigtig investering at vi vi tager hånd om og lader det feminine rejser sig. 

Jeg tilbyder Mama-besøg, der grundet min uddannelse til jordemoder også kan inkluderer jordemoderundersøgelse og faglig vejledning før og efter fødsel. 

Jeg tilbyder præcis den støtte og vejledning du har brug for på din rejse – herunder også rebozo og rebozolukning.

 

Mille

Silkeborg & omegn

For mig er noget af det vigtigste i mit arbejdet med mennesker, at skabe nærvær. Nærvær fra mig så du føler dig holdt, støttet, set, og nærvær for dig selv så du kommer i dybere kontakt med hvad der foregår indeni.

Jo mere nærvær og kontakt du har med dig selv, jo mere vil du være i stand til at turde stå i din egen power, følge dine instinkter og intuition, skabe forbindelse med dit endnu ufødte barn, og rumme hvad end der er.

Det er ud fra dette sted at et barn skal fødes.

Med ønsket om dette nærvær, om at hjælpe dig med at tage din egen kraft til dig, tilbyder jeg samtaler, støtte, rebozo massage og lukning, guidet meditation, privat yogaundervisning. Både før og efter fødsel.

Alt sammen med udgangspunkt i dig og hvad du har brug for.

Anna

Middelfart & omegn

Jeg er Anna, Jeg er kvinde, datter, mor , og jeg er Holistisk Fødselshjælper.
Jeg har født 4 børn ( 2001-2008), og jeg har en stor passion og den dybeste respekt for en kvinde i fødsel.
Enhver kvinde har ret til og brug for et trygt rum, når hun skal føde sit barn. Dét rum vil jeg gerne med min erfaring og visdom som kvinde og fødende være med til at holde.
Jeg har mere eller mindre bevidst gennemgået en del overgange i mit liv, og jeg kan nu se tilbage og mærke efter, hvor stor en rolle det har spillet, om jeg i disse overgange (graviditet, fødsel, blive mor, være mor (!) m.fl ) har følt mig tryg. Kun gennem tryghed og tillid til omgivelserne har jeg kunnet føle min styrke og mit mod til at overgive mig og gået gennem de vigtige og uundgåelige portaler – enten alene eller hånd i hånd med mine nærmeste.
Jeg vil som doula/Mama skabe rum for, at sårbarheden og overgivelsen får plads og giver mulighed for den kvindelige styrke til at tage ejerskab for den fødsel, som mor & barn & far står overfor.
Jeg tilbyder min erfaring som gravid, fødende og mor. Jeg tilbyder mit nærvær og mine hænder i form af samtale og rebozo-omsorg.

Hannah Freja

Brøndby & Omergn

Siden jeg fødte mit første barn i 2010, som 24-årig, har jeg haft en stor interesse i graviditet og fødsel og har ud fra de erfaringer jeg har gjort mig i alle mine fire graviditeter, fødsler og barsler, haft et brændende ønske om, at være en støtte for andre kvinder og deres familier igennem hele forløbet fra ønsket om graviditet, til tiden efter baby er født.
Med i bagagen har jeg tre hospitalsfødsler og en hjemmefødsel, fire forskellige ammeforløb og erfaring med sensitive babyer og børn plus al den ekstra viden jeg har fået på Holistisk Fødselshjælper uddannelsen
Med dette udgangspunkt tilbyder jeg Snak om fødsel og landing af alle indtryk, samt vejledning og støtte generelt i alle følelser i din rejse som mor. 
Hjælp og vejledning til amning, Rebozomassage, Rebozolukning, Snak om og forberedelse til fødsel

Miranda

Odense

Mit navn er Miranda. Jeg er 25 år og bor i Odense med min kommende mand, og vores lille datter. 
Jeg har altid været klar over, at mit store ønske, var at hjælpe mennesker. Men det var først efter min datters fødsel, at jeg vidste hvor stort behovet er, for at have nogle at snakke med, og nogle der holder én – både før, under og efter fødslen. 
Jeg har været så heldig, at jeg kunne starte på Holistisk Fødselshjælper Uddannelsen, samtidig med barslen. Dette har lært mig hvordan jeg kan tage hånd om kvinder, så de kan være de bedste mødre for deres børn. 
Min vision, med mit arbejde med graviditet, fødsel og moderskab, er at skabe tryghed, omsorg – og ikke mindst balance mellem overgangene. 
Jeg tilbyder samtaler, støtte og vejledning i din rejse som gravid og ny mor. Rebozomassage og rebozolukning, samt vejledning og støtte til amning. 

Carolina

Langeskov og omergn

Jeg er Carolina, kvinde, mor til 3 voksne kvinder, datter, zoneterapeut og Holistisk Fødselshjælper.

Min 3. fødsel blev en øjenåbner for mig, idet jeg her erfarede på egen krop, hvilken betydning det har, at være godt forberedt både fysisk og psykisk til en fødsel, ligesom min rejse i livet, min uddannelse til zoneterapeut og de mange skønne kvinder jeg har haft i mine hænder gennem årene, har vist mig, hvilken forskel det gør at være holdt og set i et nærvær at tryghed og kærlighed.

Netop det at skabe det t
rygge rum for den gravide kvinde står mit hjerte meget nært. Med min zoneterapi og nu som holistisk fødselshjælper, kan jeg være en hjælp og støtte til dig som vordende mor og støtte dig i at tage din kraft til dig. Jeg tilbyder zoneterapi, rebozomassage og -lukning og samtaler til støtte og afklaring af den fødsel du og din mand ønsker jer. 

En vigtig ting du skal vide 

Din krop, dit sind og din opfattelse af specifikke ting vil ændre sig efter du er blevet mor. Det gælder også for din relation og dit forhold med din partner, da der pludselig er kommet en person mere med i i spillet. 

At blive holdt hele vejen og få hjælp og støtte til “det man godt kan” – men ikke nødvendigvis skal er en investering for resten af dit liv. 

Din energi i kroppen når du føder samler sig omkring midten af din krop, omkring navlen. 

Det sker fordi fødslen af dit barn kræver den optimale plads på alle planer i dig og omkring dig. 

Hæng lidt på endnu, hvis du synes det er lidt spacey det her. 

Hvis din energi i kroppen bliver ved med at være som på billedet til højre, åben i top og bund og centreret omkring midten (maven), vil du i løbet af x-antal tid føle dig forvirret, ekstra særlig følsom og som om du har mistet grebet. Du vil slås med at finde din plads og tvivl om at gøre det godt nok. 

Du vil også opleve fysiske ændringer og symptomer, som måske ikke lige kedes sammen med energien i din krop efter din fødsel – men netop derfor er det vigtigt, at du giver dig selv et eller flere mama servicio besøg. Alle Holistisk Fødselshjælpere er uddannet til at se med helhedsbriller og rummer og favner dig, med alt hvad du måtte opleve. 

Det idelle er, at din energi over de første uger / måneder skifter fra at være åben i top og bund til at være lukket. Top og bund svarer til hoved og bækken i kroppen. 
Når disser er lukket og der er plads omkring maven (solar plexus) går du i verden med en følelse af jordforbindelse, selvsikkerhed, selvtillid og ro. Du har ikke fysiske gener, fordi din krop er i balance og behøver derfor ikke at lave larm. 

Med andre ord, du er super tuned in til din kvindevisdom og dit moderskab. Dit kvindeliv og moderskab går hånd i hånd og der er plads til det hele. 

  • 1 besøg
  • 2 timer
  • Alt hvad du har brug for af svar, støtte og vejleding. Kan være rebozo eller rebozolukning

1500 kr

  • 2 besøg
  • 4-5 timer
  • Rebozolukning
  • Alt hvad du har brug for af svar, støtte og vejleding.

2500 kr

  • 1 besøg efter 1. besøg
  • 2 timer
  • Alt hvad du har brug for af svar, støtte og vejleding. Kan være rebozo eller rebozolukning

1250 kr

Du bliver holdt hele vejen 

Holistiske Fødselshjælpere er uddannede til at se, høre og holde kvinder i overgange. 

Med et Mama-besøg er du sikker på, at du bliver informeret, vejledt og hørt i dine behov. Høj faglig viden er kendetegnet ved disse besøg, da alle Holistisk Fødselshjælpere er uddannet Sophia Puck, uddannet jordemoder.
Kendthed og kontinuitet er en stor værdi for os og du vil altid se, den samme Holistisk Fødselshjælper, hvis du vælger et forløb.  

Du bestemmer fuldstændig selv om du vil have et besøg, eller om du vil holdes og støttes over en længere periode af din Holistiske Fødselshjælper.  

Book dit forløb nu eller skriv til Sophia for mere information 

Kvindevisdom

Sophia Puck ⋅ Jordemoder Sophia