fbpx
Jeg overleverer og italesættelser den kraft vi kvinder har, og vigtigheden af den, i alle overgange i et kvindeliv.

Jeg privat jordemoder (jordemoder som i viis kvinde, der giver dig muligheder, har tid og ser hele dig)

Jeg holder rum for kvinder i livets små og store overgange, så de kan navigere efter deres egen indre gps med tillid og mod.

Lige siden jeg var lille, kan jeg huske en følelse af, at der var en del af mig, som der ikke var plads til. 

En del af mig, som jeg måtte lukke ned, for jeg opfattede, at den var for…. (meget, larmende, voldsom, for glad, for livlig… (fyld selv ind, hvis du kender dette)).

Mine forældre forstod det ikke og andre omkring mig heller ikke. Det gjorde jeg nok heller ikke til fulde selv.

Så jeg lukkede ned for det lys (det jeg i dag kender som kvindevisdom), tiede stille og blev rigtig god til at tilpasse mig til den form, jeg opfattede passede til den enkelte situation. 

Jeg var on-off i kontakt med min kvindevisdom indtil jeg blev tyve år og valgte at modtage hjælp og heling fra en spiseforstyrrelse jeg havde danset med, siden jeg var tolv.

Fra den dag jeg valgte lyset i mig, har jeg dedikeret mit liv til at leve fra min kvindevisdom. Jeg fik terapi og begyndte selv at læse, meditere, have prinsessetid, studere metafysiske principper, spiritualitet, kvindekraft i de overgange vi går igennem og relationen mellem mand og kvinde – og alt andet, der hjalp mig med at komme i overensstemmelse med mit formål her på jorden;

at være en kanal for den visdom, vi kvinder har i vores krop og overgange – men som vi har nedvurderet – Delt fra et sted af total kærlighed og respekt.

Min mission er at hjælpe dig med at få kontakt med din kvindevisdom i den kvindelige overgang du står overfor - i den forståelse, der er rigtig for dig - så du kan træde ind i dit centrum og lede som den Queen du er.

Kom i cirkel

Jeg elsker og ærer meget, der rum, der skabes, når kvinder mødes i en cirkel.

I en cirkel, får man taletid, uden at blive afbrudt, man bliver hørt og holdt, med alt det man er og man vokser på måder, der er ubeskrivelige med ord.

I 2017 skabte jeg Mother Circle – fællesskab i moderskab, fordi jeg ønskede at skabe et rum for kvinder i overgangen fra kvinde til kvinde OG mor, der først og fremmest tilbød nuanceret og bredspektret viden inden for graviditet, fødsel og moderskab og som for det andet åbnede op for en følelse af at høre til, hos den enkelte kvinde og mor.

Jeg er stolt af at kunne sige, at Mother Circle (og andre cirkelformer) pibler frem i Danmark og jeg glædes over, hvordan landsbyen bringes tilbage i den store transformation, det er at blive mor

Queentime – du er i centrum!

Uden dig, er der ingen andre. 
Jeg tror på, at vi kvinder, måske hele livet, skal øve os i, at fylde vores egen kop op først, før vi fylder alle andres. Da jeg var i “re-covery” fra min spiseforstyrrelse praktiserede jeg Prinsesse-tid, der i alt sin enkelthed gik ud på, at jeg hver dag skulle sætte tid af til at være med mig. Fokus var at det jeg gjorde, var for mig og til mig. 

Det kalder jeg i dag Queentime. 
En Queen leder sig sig og sin flok. Hun er sin egen indre dirigent og hun har både empatiske, moralske og menneskelige lederegenskaber, der gør alt omkring hende, inklusiv hende selv bedre. 

Når jeg samler kvinder til Kakao-ceremoni eller vi sender Pachamama Kakao ud til kvinder i hele Danmark, ved jeg, at verden bliver bedre! Det er essentielt for at vi kvinder kan trives, lede og skabe det liv vi ønsker (uden at blive kvindelige versioner af mænd) at vi tager vores nydelse og Queentime alvorligt.

At blive set, hørt og holdt

Som jordemoder og vejviser arbejder jeg holistisk og med udgangspunkt i dig. Jeg er privat jordemoder, for kun på den måde, kan jeg have den tid, de rammer og bruge de ord og andre redskaber, som jeg også inkluderer i min praksis. Jeg ser mig selv som jordemoder for alle kvinder og ikke kun dig, der skal til eller lige har født. 

Jeg har få 1:1 sessioner. 
Sådan en indeholder altid en nærværende snak med dig med udgangpunkt i det du står i netop nu. Der ud fra mærker jeg, hvad det er du har brug for. Dette kan spænde mellem snak og mentoring til  mere kropslige behandlinger, hvor jeg bruger min rebozo. 

Akademi for kvindevisdom

(tidligere Holistisk Fødselshjælper)

Forestil at du træder ind i et rum, en sal, et univers, af ligesindede kvinder, der ønsker mere. De ved, at der er mere til historien om at være kvinde og de er klar til at lukke den gave op, der for længe siden blev lukket og som indeholder alle svar, du nogensinde har ledt efter.

Over 1 år og 11 cirkler får du viden, visdom og hands-on implementering i alle de store kvindelige overgange plus mere mere 

Denne rejse er ikke blot en gendannelse i din forståelse af dig selv som kvinde. Den er en livsforandrende og unik mulighed for dig, til i et trygt rum at kunne huske det du ved, men bare har glemt og en gang for alle træde ind i din power, blive, der og leve ud fra den. 

 

Lad os connecte

Jeg er så taknemmelig for, at du er landet her.

Jeg håber du vil føle dig inspireret til at få kontakt med din kvindevisdom i den kvindelige overgange du står overfor, i den forståelse, der er rigtig for dig, så du kan træde ind i dit centrum og lede som den Queen du er.

Jeg deler jændligt på de sociale medier, hvor du kan finde mig på Facebook og Instagram

Sophia