Pachamama Kakao

Kakao lavet til kvinder, der vil lyse i krop, sind og sjæl.

Mit ønske er, at du skal lyse i krop, sind og sjæl,
med alt den styrke, kraft og visdom du, og kun du har. 

Kakao i den rå form, giver os kvinder en kærlig mulighed for at kontakte og kultivere denne 
styrke, kraft og visdom. Igennem årtusinder er kakaofrugten blevet brugt for
sine medicinske og energetiske egenskaber. 

Spar på alt kakao frem til d. 17 februar

Den er dyrket i Amazonas i Peru og består af 100% ren kakaomasse, der er dyrket 100% økologisk af farmere, der lever i respekt med naturen. 

Pachamama betyder Moder Jord på Quechua. Det sprog som inkaerne talte. Netop den kraft, moder jord har, er kendetegnet for denne kakao. 

Amazonas siges at have en særlig feminin kraft. Energien i regnskoven er mystisk og mange mennesker, der lever der er i kontakt med en særlig evne og arbejder med planter som medicin.
Herunder kakao.
Floderne, der smyger sig gennem landskabet og måden, hvorpå forskellige træer og frugter vokser med hinanden på, gør at energien i amazonas er særlig powerfuld. 
Det nyder kakaofrugten godt af – og den videregiver alt dette til dig. 

Hent opskrift
på en Nydelses-kop her

100% naturlig, 100% feminin,
100% økologisk Kakao
fra PERU 

200g

205,-

  • 8 kopper
  • Sendes til dig med Bring

500g

375,-

  • 20 kopper
  • Sendes til dig med Bring

1 kg

675,-

  • 40 kopper
  • Sendes til dig med Bring
Kakaofrugten på træet, inden den plukkes
Kakaofrugten inden den bliver fermenteret og tørret. Kakaobønnen er i det hvide frugtkød

En vej til mere velvære og glød

I sin rå form er kakao, gennem årtusinder, blevet brugt af de oprindelige kulturer i Maya og Aztecer riget som medicin eller middel til velvære. 
 
Kakaofrugten indeholder 700 kendte næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Herunder et højt indhold af magnesium, calcium og jern. Særligt for kakaofrugten er dens høje indhold af antioxidanter, herunder typen kaldet polyphenoler. De beskytter blandt andet mod for højt kolesteroltal. Kakao virker styrkende på hele blod-kredsløbet og virker derfor styrkende for et generelt sundere helbred. 
Blodet er vores flow i kroppen. Med flow i kroppen mærker vi glød, lyst, kreativitet og intuitionen bliver stærkere. Dette er andre fordele du vil opleve af kakao, hvis du drikker en kop kontinuerligt.
 
Kakaofrugten er glimrende som middel mod tungsind, fordi dens anti-depressive virkninger. Det gode ved kakao, modsat kemiske midler mod for eksempel depression er, at kakao ikke lukker andre steder i hjernen ned, men åbner op for en generel følelse af velvære. Kakao indeholder serotonin, tryptofan, tyrosin og phenylethylamin. Allesammen neurotransmittere, der virker opløftende i hjernen og på humøret.  

Et vigtigt budskab – vil du være med? 

Den produkt du kan køber her hos mig er 100% ren, rå criollo dyrket på små økologiske jordbrug i Peru. 

Den er lavet af cirka 90 farmere og deres familier, der arbejder hårdt og med stor kendskab og respekt for naturen og for kakaoplanten. Det er vigtigt, at vi er med til at støtte landbrug, der også passer på Amazonas. (se min video) 

Farmerne dyrker jorden efter tradition fra deres inka-forfædre. De benytter mixede marker, hvilket betyder, at jorden ikke kun bliver dyrket med kakaoplanter, men også gror sammen med bananpalmer, kaffebuske og andre superfoods. Dette giver mere arbejde, men dette har farmerne taget som konsekvens for at beskytte den store bio-diversitet, som landet besidder. 

I Peru er der utallige projekter, der har til hensigt at hjælpe farmere med at få deres produkter solgt til en god pris og forblive ude af coca-produktion (der senere bliver til kokain) 
Det er lykkedes godt og samarbejdet mellem bønder og ingenører skaber bedre forhold for moder jord og farmerne. 

En kunst, der ikke kan fornægtes

At kakaoen er rå, betyder at den er 100% ren – den er “baba”.  Hele fermenterings processens sker under opsyn, således temperaturen i kakaobønnerne ikke bliver for lav eller for høj. Det vil give kakaobønnen en sur, jordsmag, der ikke er lækker. Alle kakaobønner, der ikke er “rene” i smagen bliver sorteret fra og bruges ikke til Pachamama kakao. 

Detter er modsat de store producenter af chokolade, der bruger alle bønner – også dem, der har jord- eller fungussmag – de tilsætter blot sukker og kunstige smagsstoffer og så tror vi det er super god chokolade… 

Kakaobønner fermenteres i disse store kar over 4-7 dage
Tusindvis af kakaobønner ligger til tørring
Færdig kakaobønne og chokolade lavet fra de samme bønner.

Jeg inviterer dig…. 

Til at omfavne din kvindevisdom og lade Pachamama Kakao være den stund, det middel, den vej, der bringer dig tættere på din kerne – så du kan skinne, stråle og vove at leve mere. Gladere, lettere og ligeså vidunderlig som du er. 

En god måde at mærke den energetiske del af kakaoen er ved at deltage i Kakao ceremonier. 
Dette vil også støtte dig i at kunne gøre dette hjemme. 

Hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du har lyst til at sælge 
Pachamama Kakao i din virksomhed

er du meget velkommen til at skrive til mig via mail
kontakt@sophiapuck.dk
Jeg glæder mig til at dele magisk kakao til dig

IMG_0827

Kvindevisdom

Sophia Puck ⋅ Jordemoder Sophia