fbpx
"Det er i de kvindelige overgange, at vi finder vores kraft, styrke og visdom"

Privatlivspolitik og -betingelser

Denne side ejes og publiceres af:

Sophia Puck
Jordemoder og Entrepreneur
Dronningensgade 50, 2th
5000 Odense C

Telefon: +45 26 80 27 27 
E-mail: kontakt@sophiapuck.dk

Cvr 36 38 15 82 

Sophia Puck anvender dine personoplysninger forsvarligt og i overensstemmelse med persondataloven. Vi bestræber os på at minimere anvendelsen af personfølsomme oplysninger og behandler dine indhentede persondata med respekt og ansvarlighed.

Mine samarbejdspartnere inden for databehandling og håndtering af personoplysninger lever op til GDPR anno 25. maj 2018. Vores booking og journalsystem anvender SSL-sikkerhed for krypteret og sikker kommunikation.

Ved onlinebooking indhentes aktivt et samtykke fra dig, hvormed du accepterer Sophia Puck´s betingelser og vilkår for persondatahåndtering, samt virksomhedens øvrige vilkår og forretningsbetingelser.

Selvom vi forsøger at sikre dine data bedst muligt, kan vi ikke garantere deres sikkerhed, når de overføres via Internet. Sikkerheden for dine data er således dit eget ansvar under overførsel via Internet, f.eks. hvis du sender dine personoplysninger, billeder eller lignende via mail.

Dine data udleveres ikke til tredjemand uden din tilladelse, medmindre myndigheder måtte kræve dem udleveret.

Personoplysninger

Personoplysningerne anvendes ved booking, journalføring, bogføring og betaling. Journaloplysninger opbevares i 10 år i overensstemmelse med gældende lovgivning og i overensstemmelse med Styrelsen for patientsikkerhed. Persondataoplysninger kan til enhver tid slettes på din opfordring. Du har yderligere ret til at få dine oplysninger opdateret, udleveret eller overført til anden behandler.

Sophia Puck registrerer følgende personoplysninger ved ydelser direkte relateret til jordemodervirksomhed:

  • For- og efternavn
  • Adresse
  • E-mailadresse
  • Telefonnummer
  • Evt. Cpr. nummer
  • Helbredsoplysninger

Oplysningerne registreres ved booking af aftaler hos Sophia Puck online eller mundtligt. Disse anvendes i forbindelse med journalføring, behandling, fakturering og ved indberetning til Sygeforsikring Danmark. Oplysningerne arkiveres i 10 år i henhold til lovgivningen ved Styrelsen for patientsikkerhed.

Ved booking af andre forløb eller uddannelse, indhentet 

  • navn
  • e-mail 
  • og i nogle tilfælde adresse og telefonnummer

Databehandling og systemer 

Herunder følger en oversigt over, de systemer Sophia Puck bruger til databehandling. De indhentede personoplysninger bruges af Sophia Puck og medarbejdere, alene til fagligt formål og for at kunne sende varer ud. Omgangen med persondata sker i overensstemmelse med persondataloven. 

EasyMe

Dine data vil altid være omfattet af beskyttelsen i persondataforordningen. Alt data vi indsamler ved booking og journalføring, samt det du selv opretter og registrerer ved online booking behandles fortroligt og er krypteret. EasyMe har databehandleraftale med Stripe, Sygeforsikring Danmark og e-conomic. 

Cookies politik

Følgende er lavet for at hjælpe dig med at forstå, hvilke data vi indsamler om dig, og hvorfor vi indsamler disse data. Dette er vigtigt for sikkerheden af dine personlige data, og for at Sophia Puck opfylder persondataforordningen (GDPR).

PERSONDATAFORORDNING (GDPR)

Persondataforordningen (General Data Protection Regulation) har til formål at beskytte persondata og give EU-borgere rettigheder for datahåndtering. Persondataforordningen er gældende for alle, der leverer varer og tjenesteydelser til EU-borgere eller som bruger sporingsteknologi (Cookies og sporingskoder) til at overvåge brugernes adfærd.

PERSONLIGE OPLYSNINGER – HVAD VI INDSAMLER OG HVORFOR

På hjemmesiden tilbydes visse funktioner, der kun er tilgængelig hvis brug af sporingsteknologier og cookies er aktive. Du kan altid blokere, slette og deaktivere disse teknologier, hvis din browser tillader det. Du kan muligvis ikke benytte bestemte funktioner og værktøjer på denne hjemmeside, hvis du blokerer for disse teknologier.

Teknologierne tillader min hjemmeside at gemme relevante oplysninger i din browser eller på din enhed. Disse oplysninger kan senere læses af min servere eller eksterne systemer for at identificere dig.

COOKIES

Når du benytter denne hjemmeside, https://www.sophiapuck.dk accepterer du samtidig min cookiepolitik.

For at få min website til at fungere bedst muligt lægger jeg sommetider små datafiler, såkaldte cookies, på din computer. Det gør de fleste websites.

Jeg bruger cookies for at forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiden. Mange funktioner på vores hjemmeside er afhængig af lagring og brug af cookies. Det kan ikke forventes og garanteres at hjemmesiden vil fungerer efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

HVAD ER COOKIES?

En cookie er en lille tekstfil, som et website gemmer på din computer eller dit mobiludstyr, når du besøger sitet. På den måde kan websitet huske dine handlinger og indstillinger (såsom login, sprog, skriftstørrelse, produkter i indkøbskurv og andre indstillinger for visning) i en vis periode, så du ikke behøver at foretage indstillingerne, hver gang du går ind på sitet eller bevæger dig fra én side til en anden.

HVORDAN BRUGER VI COOKIES?

Jeg bruger cookies til gøre hjemmesiden hurtigere, se generel statistik, annoncering, re-marketing og brugeradfærd.

For at kunne huske, at du har godkendt denne politik, gemmes en cookie.

Udløber efter 1 mdr.

FACEBOOK PIXEL TIL ANNONCERING

Bruges til at tilpasse målrettet annoncering, baseret på vores målgruppe over hjemmesidebesøgende.

HVORDAN KONTROLLERER DU COOKIES?

Du kan kontrollere og/eller slette cookies, som du vil – læs mere på aboutcookies.org
Du kan slette alle de cookies, der allerede er på din computer, og indstille de fleste browsere til at forhindre dem i at blive lagt på computeren. Hvis du gør dette, skal du dog muligvis selv tilpasse dine indstillinger manuelt, hver gang du besøger et site, og visse tjenester og funktioner vil muligvis ikke fungere.

Databrud

Vi vil rapportere enhver ulovlig krænkelse af persondata af denne hjemmesides database eller database ved nogen af vores tredjeparts dataprocessorer til relevante myndigheder og personer indenfor 72 timer efter overtrædelsen, hvis det står klart, at lagrede identificerbare personoplysninger er blevet stjålet.

Datastyring

Datastyring af denne hjemmeside styres af Sophia Puck samt Christina Dee, der er min assistent til dette. 

Ret til adgang og ret til at slette information

Hvis du ønsker at få adgang til de personoplysninger, der er gemt om dig i mine databaser, eller hvis du vil have dine personoplysninger slettet fra mine databaser, da send en mail til kontakt@sophiapuck.dk

Yderligere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at skrive til kontakt@sophiapuck.dk