fbpx

Queen Circle

Lev fra kærlighed hver dag

Medlemsskab for dig, der ikke længere vil gå alene og som er klar til at leve
fuldt og helt 

Det feminine rejser sig – er du klar?

Det er ikke til at fornægte kvinder!
Vi står overfor et skifte i verden, hvor vi kvinder inviteres til at tage vores kraft tilbage og lede fra et centrum af visdom, mod og overflod. Det jeg kalder at være Queen.
Hvor vi anerkender overgangene og husker, hvad det er vi kan, kun fordi vi er kvinder.

Du har oplevet momenter af dette, men mangler en kontinuerlig støtte, når du bliver i tvivl, om det du mærker indefra nu også kan være rigtigt. 

Dette kender jeg alt til, fordi denne tvivl styrede mit liv,
indtil at jeg comittede mig til et liv, hvor jeg anerkender mine overgange og min kvindevisdom og ser min feminine essens som centrum for alt jeg er.  

Du ønsker at stå stærkt i dit centrum, der er bare en udfordring. Det er virkelig svært at stå der, når du er i tvivl og mangler et støttende fællesskab

Oplever du

√ at føle dig anerledes og ensom uanset i hvilke sammenhænge du befinder dig i

√ at du mangler tid 

√ at være sikker på, at der er andre mulighed, men du føler ikke, at du har modet

√ at dine tanker og drømme fortæller dig noget andet end den virkelighed du lever nu

√ at lave dig selv en lille smule (eller meget) om. fordi du tror det ville gøre tingene lidt lettere

√ at tie stille, at frygt for at blive dømt og i stedet sammenligne dig med andre 

√ at starte med at meditere for så at stoppe igen, fordi noget andet kom i vejen 

√ at du sætter dig selv til side for at få alt andet omkring dig til at fungere

√ at du igen og igen oplever de samme situationer og bare ønsker frihed

√ at du længes efter mere i din kærlighedsrelation, du ved bare ikke hvad det er 


Du ville ønske du vidste, hvad du skulle gøre når du bliver i tvivl, 
føler dig dømt eller bliver ensom.
Du har hørt om og på egen krop mærket glimt af kvindevisdom,
du aner bare ikke, hvordan du skal komme til næste step:
at leve det og ikke blot længes efter det.  

Jeg har set denne frustration igen og igen og derfor har jeg skabt noget, der en gang for alle vil ændre dit liv – så det bliver trygt at bygge bro mellem din feminine essens og  modet til at stå i dit centrum. 

Må jeg præsentere Queen Circle medlemsskab

Jeg har skabt Queen Circle Medlemsskab, der vil gøre det utroligt trygt, inspirerende og sjovt at stå i dit centrum. Så snart du har en daglig praksis og et støttende fællesskab bliver det ingen sag at gå din vej med kvindevisdom. 

Hver måned vil jeg servicere dig med inspiration og visdom, som vil støtte dig på alle områder af dit liv. Du vil opleve, at det mod du før har savnet vil komme helt naturligt, fordi du pludselig mærker, hvem du er og ved, hvordan du kommer tilbage når du ryger off track. 

En Queen er
“en hver kvinde, der anses eller anser sig selv,
for at være den bedste til det hun gør” 
 

At være Queen handler om, at du tillader at se dig selv som vigtig. Når du hver dag styrker denne tillid til dig selv og til livet, vil du begynde at få mod til at skabe det liv du ønsker og drømmer om. Du vil træde ind i centrum og opleve, at alle områder af dit liv vil ændrer sig på en måde du kun turde drømme om. 

Queen Circle Medlemsskab gør, at du ikke blot en gang imellem mærker, hvor fantastisk du er, men at du faktisk begynder at tro på det og leve det. Du vil hurtigere komme tilbage når du falder off track og du vil have et støttende fællesskab af andre kvinder på samme rejse som dig. 

Mirakler vil ske. Og det bedste af det hele det er, at det bliver let, sjovt, inspirerende og opløftende hele vejen. 

Queen Circle Medlemsskab
– hurtigt overblik

Månedlig
fokus &
mantra

Hold fokus og stay on track. Hver måneds Fokus og mantra vil minde dig om, hvem du er. Hver måned vil dække et nyt område af dit liv, så du i sandhed kan stråle i centrum som den Queen du er. 

Månedlig Kvindevisdoms Podcast

Hver måned får du en lydfil. Her udfolder jeg månedens Fokus og kommer med inspiration og steps som du kan integrere i din liv og praksis. 

Månedlig meditation eller øvelse

At have en daglig praksis er essentiel for dit forhold til din kvindevisdom. Hver måned modtager du en guidet meditation eller øvelse som vil støtte og inspirerer dig til at tage din power hjem til dig. 

Månedlig
fælles call
- Q&A -

Hver den anden onsdag i måneden går jeg på online i vores community. Du kan stille spørgsmål og få sparring direkte fra mig. Jeg vil du skal føle dig set, hørt og holdt. 

Ugentlig inspirations mail fra mig

Hver søndag modtager du en inspirations mail fra mig. Jeg vil sikre mig, at du føler dig on track og gøre det let for dig at forme din egen vej med kvindevisdom. 

Et støttende fællesskab af kvinder

Connect med kvinder på samme rejse som dig. I livet med visdom har du nok følt dig ene, men det er slut nu. Tilslut dig vores stærke community og lad dig blive set, hørt og holdt. 

Månedlig
bonus: Trommerejse

Hver måned modtager du en healende trommerejse på lydfil. Dette er en enestående mulighed for dig til at frisætte frygt og begrænsinger og skinne dit unikke lys. 

Adgang til
Live
Kakao Event

Fire gange om året mødes vi til Eksklusiv Queen Circle Only Live Kakao Ceremoni og søster-fællesskab. Der bliver arrangeret events i Odense, Århus og Købehavn. 

Det optimale mentorforløb, den mest støttende 1:1 samtale,
en livsforandrende uddannelse,
kuldegysninger fra et live-event,
hjertebank som når du føler du kommer hjem, 

indsigter og vejledning i ceremoni

– ALT SAMMEN I QUEEN CIRCLE MEDLEMSSKAB

Hvem skal komme med i Queen Circle? 

Det spiller ingen rolle om du kender til kvindevisdom eller ikke. Det er heller ikke nødvendigt, at du allerede har en daglig praksis kun for dig. 

Queen Circle Medlemsskab er for dig, der er træt af at være i tvivl, famlende og usikker.

Det er for dig, der gerne vil tillade det feminine i dig at blive din største styrke, således du kan lede og leve fra dit centrum, modig til at blive set og villig til at stråle med alt der er dig. 

Hvem skal komme med i Queen Circle? 

Det spiller ingen rolle om du kender til kvindevisdom eller ikke. Det er heller ikke nødvendigt, at du allerede har en daglig praksis kun for dig. 

Queen Circle Medlemsskab er for dig, der er træt af at være i tvivl, famlende og usikker.

Det er for dig, der gerne vil tillade det feminine i dig at blive din største styrke, således du kan lede og leve fra dit centrum, modig til at blive set og villig til at stråle med alt der er dig. 

Queen Circle medlemsskab åbner 15. september

Du kan blive medlem anytime og der er ingen binding. 
Hver den første i måneden modtager du alt indhold til den nye måned på mail.

September måneds
Fokus & Mantra

“Jeg vælger kærlighed i stedet for frygt”

Første Live Kakao Ceremoni

Første gang vi mødes live i Queen Circle er i November. Mere info omkring tid og sted i Odense, Århus og KBH, følger når vi når nærmere. 

Queen Circle Medlemsskab
– Strål fra dit centrum –

Månedligt fokus og Mantra,
der vil inspirer dig og minde dig om hvem du er og de muligheder di har. 

Månedlig podcast,
hvor jeg vil folde månedens fokus ud. Du vil få steps og indsigt i, hvordan du kan skabe fra din kvindevisdom og stå endnu stærkere i din sandhed. 

Månedlig meditation eller øvelse 
At gå i verden som Queen kræver, at du har en daglig praksis, der holder dig på sporet, din energi høj og dine celler glade. Jeg holder dig i hånden hele vejen. Den månedlige meditation eller øvelse gør det let for dig at holde fast i din praksis . Du vil se mirakler folde sig ud nårdu begynder at lytte og forbinde dig med din unikke essens. 

Månedlig Q & A 
Hver den anden onsdag i måneden går jeg online i vores fælles Community. Du kan stille spørgsmål til månedens Fokus og få sparring på udfordringer eller indsigter du har haft – direkte fra mig. Callet bliver optaget og sendt til alle Queens på mail umiddelbart efter. Sammen vokser vi og sammen inspirerer vi hinanden. 

Inspirationsmail til at afslutte og starte ugen godt. 
Hver søndag modtager du en mail fra mig med inspiration. I disse mails vil du også finde datoer for vores live events. Jeg sikrer mig, at du er fuldt informeret om alt, der sker i vores Queen Circle Community og vil sikre mig at du føler dig set, hørt og holdt, uge efter uge efter uge. 

Queen Circle Community 
Vi mennesker er skabt til at være en del af et fællesskab. Læn dig tilbage i et støttende, kærligt og varmt fællesskab af kvinder på samme rejse som dig. Du har, måske, følt dig meget alene og ensom, men det slutter nu. Queen Circle Community gør det muligt for dig at mødes både online og fysisk med andre Queens, samt dele dine mirakler, indsigter og aha-moments. 

Trommerejse! Ekstraordinær mulighed
Okay, det her er vildt, selv for mig. 
Hver måned modtager du healing direkte i din Queen Circle portal. Til hver måneds Fokus hører en trommerejse, som du kan høre og bruge lige så mange gange det føles rigtigt. Hver trommerejse knytter sig til den enkelte måneds fokus og vil hjælpe dig med at befrie dig for de begrænsninger eller blokeringer du måtte have på at stråle fra dit centrum. 

Live event & Kakao Ceremoni
Fire gange om året arrangerer vi Kakao Ceremonier for Queens i Queens Circle. 
Det er vores mulighed for at mødes i den virkelige verden, connecte endnu dybere og have det godt sammen. Hver gang vil vi have en kakao ceremoni omkring et bestemt emne! Info omkring dette kommer på mail i god tid før. Der arrangeres events i Odense, Århus og KBH. 

Månedlig

Månedlig betaling

275 kr pr måned

Årlig

Årlig betaling – betal for 10 måneder

2750 kr om året