fbpx

Rebozomassage

Rebozo er mexicansk og betyder sjal. Rebozomassage og brug af rebozo i øvrigt, er en del af den kvindevisdom som mexicanske kvinder i bjergene har brugt gennem generationer. Det er så effektivt, nænsomt og godt for alle kvinder. Rigtig mange kvinder har  spændinger i bækkenet, som man ikke, med mindre man er gravid, vil ligge mærke til eller blive konfronteret med. 

Rebozo er en række teknikker, der udføres med et langt tørklæde. 
Rebosomassage er super til at afhjælpe 

– Lænde- og iskiassmerter
– Bækkenløsning eller bækkengener 
– Fordøjelsesproblemer
– Følelsesmæssige blokeringer 
– Angst og tvivl 
– Afspænde bækkenmuskulaturen så en baby med numsen ned, kan vende sig til hovedstilling
– Modne livmoderen og livmoderhalsen til fødsel

 

Rebozo bader dig i velvære

Rebozo giver din gravide krop et oxytocin-brusebad. Hormonet oxytocin kaldes også kærligheds-hormonet og det giver dig en følelse af dyb afslappelse, ro og velvære i din krop. 

Med rebozomassage er det muligt at nå psoas-musklen, som er den dybest liggende muskel i kroppen. Den kaldes også sjælens muskel, fordi man mener, den gemmer på vores følelser  også. Psoas løber fra midt af ryggen ned gennem bækkenet og hæfter på indersiden af lårbenet. Når psoas er stram eller ikke-smidig kan det skabe udfordringer for din babys vej ned gennem bækkenet i fødslen. 

Gentagende brug af rebozomassage medvirker ikke kun til, at du føler dig veltilpas i din krop og dit bækken. Du vil også opleve mere overskud og større forbindelse til din krop.  

Jeg anvender rebozoen sammen med healende genopbyggende æteriske olier, der vil nulstille sit nervesystem og give dig en følelse af at være dig igen.

Du får øvelser du kan lave hjemme, således du og din mand har et effektivt værktøj, I kan bruge før og under fødsel. En behandling varer 90 minutter og inkluderer altid en snak først, således jeg får en fornemmelse af, hvad præcis du har brug for.